Halkær Å Lystfiskerforening

Skriv en hilsen her i gæstebogen

Skrevet af Jesper, d. 19-09-2018
Super fin hjemmeside for os fiske-entusiaster med nyttige informationer og fine billeder.
Skrevet af kb, d. 20-10-2016
Hej.
Har I I foreningen også oplevet en dårlig sæson i år? Jeg fisker på et privat stykke længere oppe i åen. Nærmere Sønderup å. Det har virkelig været en sløj sæson i år. Til min forbavselse obseverede jeg 2 døde havørreder på omkring de 50cm. Dette skabte selvfølgelig en undren sammen med den dårlige sæson. Mit spørgsmål går på om dette skyldes forurening i vandløbet, eller noget svind i fjorden. Kontakt mig gerne for mere info.
Mvh. En bekymret lystfisker
Skrevet af Karen Rovsing, d. 01-11-2010
Gæstebogen er til gæster udefor foreningen. Hvis medlemmerne vil skrive en besked eller om en oplevelse på denne hjemmeside skal de skrive i rubrikken FORUM eller hvis det drejer sig om fangst er det på FANGSTER man skal skrive