Skrevet af Hans Ole Pedersen, d. 05-07-2021
Hej
Arbejdsdag d. 4/7. ved Sønderup Å.
Vi fik hermed afviklet arbejdsdagen d. 4/7.
Dagen startede kl. 9 med morgenkaffe ved Højris, hvor der blev lagt en slagplan.
Ander - Zacho-Torben-Karen- HOP. deltog i arbejdet, og vi svedte alle brav, men der blev lavet et flot stykke arbejde, men vi blev desværre ikke helt færdig,
Det var nogle rigtig hyggelige timer og Karen servicerede os med div. drikke samt en god frokost som blev indtaget på plænen i Skivum Krat
Skrevet af Karen Rovsing, d. 03-07-2021
Hej Fiskekammerat
Vi har arbejdsdag i morgen søndag den 4. juli og havde de folk vi skulle bruge. Men der kom flere afbud; Så derfor vi jeg spørge om ikke der er nogle medlemmer (der selv har en buskrydder) som kunne tænke sig at hjælpe, når vi igen bliver nødt til at have en arbejdsdag. Vi planlægger at det skal foregå midt i juli på en lørdag eller en søndag. Meld Jer til undertegnede. På forhånd tak.
Skrevet af Hans Ole Pedersen, d. 01-07-2021
Hej
Så har bæveren igen været på spil i Skivum krat 2 steder.
Der er givet besked til Rebild kommune som efterfølgende vil sørge for at fjerne træerne.
på vegne af Vandplejeudvalget.
Hans Ole Pedersen
Skrevet af Hans Ole Pedersen, d. 10-06-2021
Hej Fiskekammerater.
I forbindelse med der har været registreret sejlads/paddel surfere på Sønderup Å kan vi fra Vandplejeudvalget melde ud at ifølge:
Sejlregulativer for amtsvandløb (nr.101,113,134) teknik og miljø -naturkontoret- d.15/09 2006,
Det er IKKE tilladt at sejle/paddel/surfe på strækningen 295m oven for tilløb af Mosbækken
(gl. Viborgvej) (st.23.290 m) til udløb i Halkær Åen (st. 0).
På Vandplejeudvalgets vegne: Hans Ole Pedersen.
Skrevet af Hans Ole Pedersen, d. 05-04-2021
Hej Jan
Ja stykket ser lovende ud, og til orientering har der været gydende fisk i mosbækken.
Vedrørende parkering er det netop det området ved broen vi må parkere. Det er markeret på kortet.
Skrevet af Jan Vinther Sørensen, d. 30-03-2021
Calle og jeg var på en lille vandring i torsdags uden medbragt grej - primært for at "kigge" på det nye stykke oppe ved Mosbækken!
Dét stykke ser yderst lovende ud! Og vi glæder os allerede til at kigge det nærmere an med grejet rigget til! Godt arbejde af bestyrelsen!
Billedet: gammel kampestens kreaturbro ved mosbækken. Vi parkerede dér. Var lidt i tvivl om, hvor den officielle p-plads er aftalt på stykket?
Skrevet af Hans Ole Pedersen, d. 27-03-2021
Så har bæveren været på "spil" igen.
Skrevet af Hans Ole Pedersen, d. 02-03-2021
Hej
Til orientering har Søren-Hans-Knud og undertegnede udlagt grus i "indkørslen" til P plads ved betongbroen. Der var nogle opkørte huller som ind imellem kunne være lidt svære at forcere.
Når gruset har sat sig, og kørt til håber vi det har gjort det lidt nemmere for Alle.

Nyeste kommentarer

18.09 | 19:11