Skrevet af Hans Ole Pedersen, d. 05-04-2021
Hej Jan
Ja stykket ser lovende ud, og til orientering har der været gydende fisk i mosbækken.
Vedrørende parkering er det netop det området ved broen vi må parkere. Det er markeret på kortet.
Skrevet af Jan Vinther Sørensen, d. 30-03-2021
Calle og jeg var på en lille vandring i torsdags uden medbragt grej - primært for at "kigge" på det nye stykke oppe ved Mosbækken!
Dét stykke ser yderst lovende ud! Og vi glæder os allerede til at kigge det nærmere an med grejet rigget til! Godt arbejde af bestyrelsen!
Billedet: gammel kampestens kreaturbro ved mosbækken. Vi parkerede dér. Var lidt i tvivl om, hvor den officielle p-plads er aftalt på stykket?
Skrevet af Hans Ole Pedersen, d. 27-03-2021
Så har bæveren været på "spil" igen.
Skrevet af Karen, d. 17-03-2021
Hej fiskekammerat. vi har fået ca. 6-7 km. nyt fiskevand ved Mosbækken, lidt nord for Viborgvejen.
Skrevet af Hans Ole Pedersen, d. 02-03-2021
Hej
Til orientering har Søren-Hans-Knud og undertegnede udlagt grus i "indkørslen" til P plads ved betongbroen. Der var nogle opkørte huller som ind imellem kunne være lidt svære at forcere.
Når gruset har sat sig, og kørt til håber vi det har gjort det lidt nemmere for Alle.
Skrevet af Hans Ole Pedersen, d. 30-10-2020
Hej
Til orientering har bæveren været aktiv i skivum krat (U svinget) der er blevet "fældet" 2 træer som spærrer åen. Rebild kommune (v.NS.) er blevet orienteret, og aftalte det vil blive fjernet i nærmeste fremtid.
Skrevet af Hans-Knud, d. 30-09-2020
Angående svamp på fiskene:
I den varme tid i sommer, var det en dårlig ide at dyrke det efterhånden om sig gribende, sportsfiskeri( at sætte fangede fisk ud igen) Fiskene bliver stressede og svækkede og når vandet er over 18 grader får de let svamp og dør.
Skrevet af Karen, d. 02-08-2020
Så har Hans-Knud, Søren og Hans Ole igen været på arbejdet ved åen. Der er blevet klippet opstrøms Betonbroen. Og jeg har som sædvanlig sørget for at de fik mad og drikke.
Skrevet af Hans Ole Pedersen, d. 19-07-2020
Hej Peter Krog Madsen.
Stor tillykke med fangsten.
Hvor i å systemet er den fanget ?
Mosegården/Højris/krattet/kalkværks broen/betonbroen ?.
forsat knæk bræk.
vh. HOP
Vandplejeudvalget.
Skrevet af Hans Ole Pedersen, d. 02-04-2020
En dejlig tur ved åen.
Positiv at der var en del grønlændere der var aktive i åen, men under mål.
Bæveren har ligeledes været aktiv.
(Se billed)
Skrevet af Karen, d. 03-02-2020
I går søndag den 02.02 2020 havde vi en dejlig fisketur ved åen. Vi fiskede både opstrøms og nedstrøms fra Kalkværksbroen. Men det eneste vi fangede var frisk luft.
Skrevet af Hans Ole Pedersen, d. 01-12-2019
Hej
Jeg vil som afslutning på året, gerne give hele bestyrelsen en stor cadeau for en super god generalforsamling. Der blev givet en flot orientering af samtlige punkter i bestyrelsens arbejde i den forgange sæson.
Formanden fremlagde en spændende gennemgang af Halkær/Sønderup Ås som efter den sidste bestandanelyse viste et flot niveau.
Super flot arbejde til Hele Bestyrelsen.
Vh.
Hans Ole Pedersen.
Skrevet af Hans Ole Pedersen, d. 19-10-2019
En positiv oplevelse/orientering:
Der har de sidste par måned været utrolig mange små bækørreder i åen (op til 20-30 cm.) .Forekomsten er i det meste af Å systemet.
Dejligt at opleve at åen igen summer af små nye fisk.
Tyder på bestanden er i positiv fremgang.
Skrevet af Jørgen Stefansen, d. 05-10-2019
Hej Hans Ole
Jeg løfter ikke nogen advarende finger overfor "os medlemmer". Jeg ønsker en debat om det elendige niveau bestanden har været på i nu 5 år, og hvad vi kan gøre ved det.
Der er heller ikke noget, der er op til hvert enkelt medlem. Vi er en forening med regler, alle skal overholde, og disse regler skal af og til tilpasses virkeligheden.
Men flot, at du af og til genudsætter en fisk. I Randers har man så valgt den ultimative løsning at genudsætte alle havørreder - måske fordi vi som sportsfiskere fisker for sportens og ikke for madens skyld?
Mvh JS
Hjemmeside:
Skrevet af Hans Ole Pedersen, d. 04-10-2019
Hej Jørgen
Det forbavser mig ikke du fremkommer med en bemærkning på nuværende tidspunkt. Det er jo efterhånden blevet en vane at du løfter en advarende finger både ved opstart samt ved afslutning over for os medlemmer.
Genudsætning kan for den sags skyld være helt ok,(til din orientering gør jeg det en del) men jeg syntes det trods alt bør være op hver enkelt medlem hvad man vælger både med hensyn til udsætning men ligeledes hvornår man vælger at starte (som du ligeledes kommenterer) samt slutte sit fiskeri uden at du hver gang løfter en advarende finger.
Jeg betragter medlemmerne i vores forening som meget ansvarlige med hensyn til det skånsomme fiskeri, så jeg syntes dine kommentarer er lidt old skol.
Jeg kan til din orientering fortælle dig der fisk i åen, men bestanden har jo i mange af vores åer haft det svært.